zaterdag 19 september 2015

Ultiem genieten? Ga naar Betuwsch badhuys in Lienden!

Hoi allemaal!

Vorige week zijn mijn man en ik naar de sauna geweest. Ik werd door Vera van Betuwsch badhuys uitgenodigd om een avondje te komen ontspannen bij haar wellness boerderij, en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Wij hebben ultiem genoten en ik kan niet wachten om mijn ervaringen met jullie te delen! Een wellness boerderij met privé mogelijkheid, verwend worden met heerlijke hapjes en natuurlijk genieten met je man, vriendinnen of familie; alles is mogelijk bij Betuwsch badhuys. Lees mee en geniet van de foto's!


Ik was ontzettend enthousiast toen ik werd uitgenodigd door Vera van Betuwsch badhuys. Vorig jaar heeft zij dit wellness centrum opgericht en sindsdien is het al ontzettend geliefd bij vele. Ik was wel een beetje nieuwsgierig op voorhand, omdat ik niet wist wat voor soort wellness centrum zij had, wat er te doen was en bovenal belangrijk voor ons (moslims); is het wel privé?!
Gelukkig reageerde zij heel positief en ja, het is compleet privé (op afspraak) dus niemand kan mee genieten!


Al bij komst was ik verast van de heerlijke rustige omgeving. Wij komen uit de stad en de drukte, en Betuwsch badhuys ligt echt  tussen de weilanden inclusief koeien! Zo rustgevend, er was geen fietser of auto op de weg. De ligging is prachtig, ik werd al zen toen we aankwamen hihi..





De ontmoeting met Vera was zo leuk. Ze is zo lief! Bij binnenkomst kregen we beide een heel warm en huiselijk gevoel, mede omdat je zo leuk ontvangen wordt. Bij vele andere sauna's is er amper contact, je betaald, gaat genieten en klaar. Bij Betuwsch badhuys is het anders, je word echt tot in de puntjes verwend.


We werden eerst rondgeleid in het sauna gedeelte. Er is een apart toilet en kleedkamer met kluisjes.
Ons oog viel meteen op een enorme jacuzzi! De sterkte van de bubbels en de kleur van het bad kun je zelf instellen. Het is echt een soort 'grote woonkamer' zo knus en gezellig voelt het aan.



Wat is er allemaal te doen bij Betuwsch badhuys?

* Hete sauna
* Infrarood sauna
* Stoombad
* Massage bad
* Voetenbaden
*Stortemmer
* Dompelton
* Ligweide
* Veranda in de tuin
* Relaxruimte
* Eetgelegenheid
* Massage- en beauty salon (duo salon!)
* Gratis parkeren






Na de rondleiding gingen we naar boven naar de hooizolder. Je zit niet echt tussen het hooi, hoor! Ook dit is weer een knusse kamer die mooi is ingericht in de stijl van het hele complex. De appeltaart en chocolade kruidnoten stonden al klaar, kopje thee erbij. Wat een verwennerij! Dit hoort erbij als je een dag- of avondarrangement koopt.




Wij verbleven van 19:00 tot 23:00 bij Betuwsch badhuys. Rond 20:00 gingen we de sauna binnen en rond 22:00 word verwacht dat je er weer uit gaat. Dan staat er boven een schotel met heerlijke hapjes voor je klaar en een smoothie. Voor mijn moslim-lezers: de hapjes zijn halal, yes! :)


Vera, mijn man vraagt al de hele week of ik ook zulke lekkere nacho's voor hem wil maken, wil je het recept delen? Haha!

In principe is de sauna dus niet privé, dit huur je af door een afspraak te maken met Vera. Je kunt haar telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Je kunt de sauna overdag privé afhuren, maar ook s'avonds.
Normaal gesproken deel je de sauna dus met andere mensen, maar omdat het niet zo groot is allemaal zijn dit geen horden aan mensen zoals je bij bijvoorbeeld De Zwaluwhoeve wel hebt.

Boven in de 'hooizolder' kun je nog een manicure laten doen, visagie voor verschillende gelegenheden en een pedicure.
Beneden in de oude stallen kun je ook een massage krijgen, duo massage, gezichtsbehandelingen en allerlei andere treatments. Voor deze behandelingen komt er altijd een specialist naar Betuwsch badhuys.



Wij hebben echt een heerlijke avond gehad. Vera is een geweldige vrouw, die écht gevoel heeft voor haar werk. Alles is super netjes, schoon en goed geregeld. Je hoeft zelf niks anders te doen als relaxen!

Echt, ik kan jullie dit zó aanraden! Dit was echt een avondje van mij en mijn man en we hebben er intens van genoten. Wij willen dit zeker vaker gaan doen en ook al ligt Betuwsch badhuys niet om de hoek, het is de reis meer dan waard. Het gaat vooral om de ervaring en die was geweldig. Ik kan niet wachten om weer te gaan!



Voor de prijzen verwijs ik je door naar de website van Betuwsch badhuys;
www.betuwschbadhuys.nl


Liefs Nicole

Geen opmerkingen:

Een reactie posten